Eurogames Ltd.

tourist
trains

Eurogames Ltd.

tourist
trains

Eurogames Ltd.

tourist
trains

Eurogames Ltd.

tourist
trains

Eurogames Ltd.

tourist
trains

Eurogames Ltd

tourist
trains

Turistički Vlakovi

Tourist Train EU LTD. osnovana je 2004. godine kao trgovačko poduzeće.
Osnovna djelatnost je vezana za proizvodnju, opskrbu, instalaciju, održavanje i servis turistička atrakcija vlakova , vagona za turiste bez šina vlakovi , posebne vozila, i još mnogo toga. Kohezivni tim, inovativne ideje, zadatke, ostvarivanje ciljeva i stalnim kontaktima s kupcima dovelo nas razumjeti, da se razvije i adekvatno odgovoriti na potrebe da postoji više novih i ljepši prilagođene turističkih vlakova . Prije nekoliko mjeseci smo proizvedeni prvi svjetski hibridni električni turistička atrakcija vlak . Stekao značajno iskustvo u Bugarskoj nam donijeli kupcima iz cijelog svijeta, a možemo se pohvaliti s partnerima iz Turska, Grčka, Rumunjska, Makedonija, Srbija, Ukrajina, Mađarska i drugima.
Naša tvrtka je uvijek nastojao postići i zadržati najvišu razinu kvalitete proizvoda po konkurentnim cijenama, a također pridržava svjetskim standardima i uvjetima za proizvodnju, isporuku i ugradnju turističkih vlakova . Svi mehanizmi u društvu imaju obvezu postizanja najviše razine zadovoljstva kupaca i zaštite okoliša.
Svojim iskustvom, ugleda i značajnim brojem završenih projekata na projektiranje, proizvodnju i prodaju custom luksuzna turistička atrakcija vlakova , tvrtka spada među najveće proizvođači, trgovci, najam i franšiznih tvrtki u svijetu. Tvrtka je certificirana prema EN ISO 9001: 2008 , BS OHSAS 18001: 2007 , EN ISO 14001: 2004 . Izrađujemo prilagođene turističkih vlakova pokreću oba benzin, benzin / plin, dizel, kao i električnih motora.

Proizvodimo i Električne mini električni vlakovi koji su se sastoje od jedne lokomotive i šest vagona. To je jedan od naših zelene ideje za transport i zabava turista! Mnogi ljudi su pozdravili ideju, jer je Vlak je električna , čist , Mini , to je zabava za djecu i odrasle, to je sporo i sigurno za drugima i za stanare. Mini električni vlak je dizajniran za korištenje i unutra i vani!

Najnoviji trendovi tvrtke odnose se na ideji zelena prijevoza, i to hibridna električna sporo kreće turistička atrakcija vlakova . Naša tvrtka nastoji razvijati eko i električni turističkih vlakova . Električni funtrain koji radi bez šina je čist ekološko rješenje za putovanja , radost za djecu i omogućuje osobe s invaliditetom da uživaju u prekrasnom turneju.

Ekološka putovanja u parkovima, zaštićenim područjima, naselja i druge nije samo veliki prioritet za svoju zemlju i općine, ali u posljednjih nekoliko godina postao jedan od glavnih interes privatnih investitora!

Te zabava vlakovi su za turističke područja za trgovačkim centrima, pješačkoj zoni, izložbi, kao zamjena za normalan autobus bi privukli pažnju, ili kao sredstvo prijevoz za spajanje na primjer dvije zajednice.

Izgradnja turističkih vlakova je u toku. Mi koristimo najnovije moderne tehnike i tako možemo susresti sa svim očekivanjima naših kupaca. Naša stručnost i pouzdanost nudi olakšanje i briga Freeness za korištenje bez šina vlak na svom mjestu.

Naši zabava vlakovi su pogodni za ljeto i zima , a također i za teškim područjima . Za vožnju u planinama ili u dolini imamo pravo funtrain za vas.

Velika prednost naših atrakcija vlakova je da su svi modeli izgradili konvencionalno kućište. To bi osigurali kupcu da sve usluge obavljaju se u neposrednoj blizini.

Tourist Train EU LTD doo nastoji osvojiti partnerima diljem svijeta, u tu svrhu počela ozbiljna politika i izgraditi strategiju za sljedećih pet godina u smislu iznajmljivanja i franšize ponudom turistička atrakcija vlakova , na domaćem i inozemnom tržištu.

Gallery

See All